Onze Afdruk maakt een Indruk! ... Onze Indruk maakt een Afdruk!

Passie, vakkennis en persoonlijke klantgerichtheid. Dit is de drijfveer van het voltallige CC@PS team en de boodschap die we aan onze klanten overdragen.

CC@PS is reeds vele jaren een belangrijke partner in het toeleveren van oa. digitale documentsystemen, multifunctionals, A0 plotters & oa. intelligente scanoplossingen. Sinds 2004 behoren we tot een gevestigde waarde binnen het Vlaamse landschap in België.

Met ons achttallige team beschikken we over de technische en commerciële knowhow in de sector en zijn trots te melden dat we als één van de enige Excellent & Service Partner zijn van de hoog kwalitatief volle SHARP documentsystemen. Volledig in eigen beheer met B-2-B sales, logistiek, service, en dienst-na-verkoop en via meerdere dealerships. Hierdoor bedekken we strategisch het volledige Vlaamse landschap met onze documentoplossingen en bieden we een dienst-na-verkoop die ongeëvenaard is inzake onze 4 uur on site interventiesnelheid.

Sinds 2004 hebben wij ervoor gekozen om aanvullend naast Sharp documentsystemen, door te groeien naar een multibrand-organisatie, waardoor wij ook officieel OKI Executive Partner zijn en tevens reseller van Brother multifunctionals. Hierdoor kunnen we voor de industrie, openbare besturen, KMO’s… een totale oplossing bieden voor gans uw printer & copierpark binnen uw kantooromgeving.

Onze organisatie is sinds 2004 steeds blijven groeien en sinds meerdere jaren worden we jaar na jaar bekroond met belangrijke awards inzake hoogste servicelevel, steeds stijgende omzetcijfers, enz…

Al onze medewerkers zijn afkomstig uit de branche en koppelen hun ervaring aan uw visie. Ongeacht de omvang of het zakelijk karakter van uw bedrijf is CC@PS uw partner om samen de voor u meest interessante & flexibele oplossing te adviseren.

CC@PS combineert de voordelen van de structuur en professionaliteit van de fabrikant met de flexibiliteit van de regionale partner, waardoor wij tot in de kleinste details invulling kunnen geven aan uw wensen, gekoppeld aan uw budget.

 

Onderhoudscontracten

Adviserend bieden we in combinatie van een aankoop of renting een onderhoudsovereenkomst aan.

Dit voorstel omvat alle onderhoudsbeurten, herstellingen, verplaatsingskosten, uurlonen en wisselstukken, alsook alle verbruiksproducten, inclusief toners, excl. papier & nietjes.

We werken steeds zonder forfait & zonder indexatie, dit gecombineerd met een zéér snelle interventietijd van binnen de 4 werkuren door onze eigen technische dienst.

 

Huurformules

Indien u door redenen geen multifunctional wenst aan te kopen maar te huren, kan dit steeds perfect op maat uitgewerkt worden. U betaalt een vast bedrag per maand, welke u 100% in kosten kan inboeken, hierdoor kan u de investering spreiden, maar geniet u wel direct van de gewenste oplossing die onmisbaar is geworden binnen uw kantooromgeving.

Onze belangrijkste partners zijn:

SHARP
OKI
BROTHER
HP