CC@PS Managed Services

Managed services betekent niets meer dan het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van bedrijfsprocessen, zoals het beheer en onderhoud van uw IT-infrastructuur aan een externe partner. In heel wat gevallen gaat het over tijdrovende taken die uw IT-afdeling op dagelijkse basis moeten uitvoeren zoals het oplossen van IT-problemen waar werknemers vaak hun helpdesk voor contacteren, instaan voor de beveiliging van de IT-infrastructuur, voorzien van de nodige back-ups, het beheren van de virtuele omgeving, enzovoort.

Met de CC@PS Managed Services, meerbepaald Patch, Silver en Gold Managed Services kunnen we uw IT infrastructuur volledig up-to-date houden en onderhouden. De Gold formule sluit onverwachte kosten aan IT interventies zelfs compleet uit waardoor onderhoudskosten aan IT infrastructuur begroot kunnen worden. Wij nemen uw IT zorgen op ons! U focust op de werking van uw onderneming.

PATCH_1
SILVER (1)
GOLD (1)
previous arrow
next arrow

Waarom u best kan opteren voor managed services?

U stelt zich nu ongetwijfeld de vraag waarom u het best kan kiezen voor managed services en wat de meerwaarde ervan is. Wel, de voornaamste reden die we u willen meegeven is efficiëntie. Bedenkt u maar eens hoeveel tijd uw IT-team dagelijks nodig heeft voor het uitvoeren van cruciale beveiligingsupdates of verbeteringen in uw systemen. Of hoe belangrijk het is om de nodige back-up voorzieningen op te zetten in geval van disaster recovery, virusinfecties en dataverlies. 

Managed services kan uw IT-specialisten flink ontlasten van deze tijdrovende en repetitieve taken zodat ze zich kunnen focussen op het ondersteunen van en meedenken aan vernieuwingen binnen uw core business. Daarnaast blijft uw gehele IT-infrastructuur gestroomlijnd, beschikbaar en beveiligd met een maximale uptime waardoor u ook flink bespaart op uw IT-uitgaven. Managed Services hanteert immers een proactieve aanpak en voorkomt in heel wat gevallen problemen voor ze zich voordoen. Systemen blijven daardoor optimaal werken en het vermindert onaangename verrassingen in uw IT beduidend. Doen zich wel eventuele problemen voor, dan kan uw MSP dit snel en efficiënt oplossen zodat de impact minimaal is.

Een andere reden waarom bedrijven opteren voor managed services is omdat ze niet beschikken over een gespecialiseerd IT-team of voldoende middelen voorhanden hebben om hun IT-infrastructuur optimaal te beveiligen en te beheren. IT-oplossingen worden immers steeds complexer en interne IT-medewerkers beschikken niet altijd over de juiste kennis van zaken. Een Managed Services Provider heeft alle nodige expertise in huis om uw IT-infrastructuur te onderhouden en te beheren.