Interactieve schermen

Samenwerken in een onderneming, een heel belangrijk onderdeel van de dagelijkse werking. Welke investeringen dragen daar meteen aan bij zonder dat ze na een tijdje aan de kant worden gezet wegens te ingewikkeld of omslachtig? Hoe laat je je medewerkers genieten van de oplossingen die in een vergaderzaal worden geïnstalleerd?

CC@PS adviseert een oplossing op maat van de onderneming, alles moet eenvoudig te bedienen en te gebruiken zijn, dat moet ook blijken uit de tests die wij zelf uitvoeren voor een oplossing voordat wij deze aanbieden aan onze klanten. Hiervoor werken we samen met onze partners en implementeren we zelf op basis van onze ervaringen in uw onderneming.
We bieden ook steevast aan om een oplossing te komen bekijken in demo vooraleer tot de aanschaf aan te gaan.

WCD windows collaboration display

WCD – SHARP Microsoft Collaboration Display

Hét paradepaardje van SHARP, die speciaal voor Microsoft dit display heeft gebouwd.
Het aanraakscherm geeft op een eenvoudige manier draadloos je computerscherm weer en voegt er zelfs touch aan toe. Hierdoor verlopen meetings geanimeerder en met verhoogde focus. Het resultaat van een meeting is uiteraard op die manier veel efficiënter.

Kom deze oplossing bij ons uitproberen of probeer het toestel een week bij u op locatie.

Barco clickshare

Barco ClickShare is een reeks draadloze presentatieproducten ontworpen voor naadloze draadloze presentaties. ClickShare is heel eenvoudig te bedienen. Sluit gewoon de USB ClickShare knop aan op uw toestel, of download de app, en klik vervolgens op de knop om wat er op uw toestel wordt weergegeven te delen met iedereen in de zaal.

Barco ClickShare biedt één enkel geïntegreerd systeem om content te delen tussen het brede gamma van verschillende toestellen die deelnemers tegenwoordig meenemen en verwachten te gebruiken in vergaderzalen.

  • Flexibel
  • Draadloos
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Maximum efficiëntie

Videoconferentie

Bij CC@PS geloven we in de kracht van online samenwerken en vergaderen. Om snel, efficiënt en eenvoudig een vergadering te starten, vertrouwen wij op een selectie van fabrikanten. Zo kunnen wij de beste meeting ervaring bieden aan onze klanten. Kleine ruimtes tot grote vergaderzalen? Op CC@PS kan je vertrouwen voor de juiste oplossing.

Videoconferenties, ook wel webconferenties genoemd, zijn een manier waarop mensen in uw organisatie kunnen communiceren via een video-ondersteund platform op een computer, smart device of telesamenwerkingstool. Op het werk helpt dit type communicatietool medewerkers op afstand met elkaar te verbinden en in realtime samen te werken.