Microsoft 365 & Cloud

Microsoft 365

Of u nu op kantoor of onderweg werkt, u beschikt over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen. Met uw bedrijfsnaam en zakelijk e-mailadres vergroot u uw naamsbekendheid. Dankzij de 1TB cloudopslag (uitbreidbaar) kan u uw bedrijfsbestanden online bewerken, delen en raadplegen. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatiehulpmiddelen, van e-mail, Teams en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Microsoft 365
Sharepoint

SharePoint

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel gemakkelijk en veilig uw bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas uw site aan om het werk van uw team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Mac’s en alle mobiele apparaten.

Teams

Teams is een complete oplossing voor chatten en online vergaderen. Host audio-, video- en web conferenties en chat met iedereen binnen of buiten uw organisatie. Teams maakt teamwerk gemakkelijk. Co-creëer en deel bestanden met populaire Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI. Integreer apps van Microsoft en services van andere partners om uw proces aan te passen en teamwerk en productiviteit te bevorderen.

Teams