Print & Scan

Met 25 jaar ervaring op het gebied van afdrukken en scannen kennen we het proces van printen en scannen in een onderneming van binnen en buiten.
Bedrijven zoeken vandaag naar een (mfp) printer voor thuiswerk, een A4/A3 multi-functional voor op de werkvloer die afdrukt aan een economische prijs, maar ook naar grootformaatprinters om plannen en affiches mee af te drukken.
Daarnaast komt steeds meer de vraag om het gebruik en verbruik van de copier te kunnen monitoren, dit om de kosten per project, dienst, gebruiker of team onder controle te kunnen houden.

Wij adviseren u in al deze oplossingen.

Sharp line-up
previous arrow
next arrow

Multifunctionals

Laat ons het gamma van SHARP aan u voorstellen. SHARP is een betrouwbaar merk met innovatieve no-nonsence functies die bijdragen aan de werking binnen de onderneming.

“Make products that others want to imitate.”

Tokuji Hayakawa – SHARP founder

Het SHARP gamma dekt de vraag van kleine mono A4 printers tot de grote afdrukstraten.
CC@PS heeft ook steeds een selectie A3 copiers uit voorraad leverbaar en verzekerd op deze manier beschikbaarheid en scherpe prijzen.

Accounting

Met de Sharp accounting software registreer je alle print-, kopieer- en scanopdrachten. Scan eenvoudig naar andere locaties in je netwerk of mailboxen.

Werk je aan projecten en wil je een beeld van de afdrukkosten ervan, eventueel deze zelfs doorbelasten, dan is dat ook mogelijk.

seo-accounting
accounting-1024x683-1
previous arrow
next arrow

Follow me

Met FollowMe Printing kunnen gebruikers afdrukken naar een gedeelde afdrukwachtrij, roamen en hun afdruktaak vrijgeven vanaf elk ingeschakeld uitvoerapparaat. Dit zorgt ervoor dat het afdrukken vertrouwelijk is voor de gebruiker en vermindert de hoeveelheid afgedrukte afval, van documenten die niet worden opgehaald bij de printer.

Als een printer buiten gebruik is, kunnen gebruikers hun afdruktaken vrijgeven vanaf de eerstvolgende beschikbare printer, zonder de productiviteit te verstoren.

Grootformaat

Plannen, tekeningen, affiches,… allemaal afdrukken die groter dan A3 het best tot hun recht komen en waarvoor je een buitenformaat printer nodig hebt.

Wij staan klaar met de correcte info om een dergelijke oplossing te adviseren.
Formaten van A3 tot A0 op verschillende papierversies

multifunctional-devices
MFCJ5730DW_right
MFCJ5330DW_right
why-choose-an-all-in-one-inkjet-printer
home-small-office
previous arrow
next arrow

Inkjet

Al jarenlang een betrouwbare manier van afdrukken voor de kleine verbruiker.
Formaten van foto tot A3 uit het bekende gamma van Brother.