Security

Firewall

De meest gestelde vraag die wij vandaag de dag krijgen is, waarom heb ik een firewall nodig?

Heel kort samengevat is een firewall een praktisch en belangrijk element van uw netwerkbeveiliging (zeker ook met het toegenomen thuiswerk).

Het zorgt ervoor dat er geen netwerkverkeer zonder toestemming in uw netwerk kan glippen. Als een inkomende verbinding geen match heeft met een verzoek vanuit het netwerk of niet is gelinkt aan een dienst die openstaat voor de buitenwereld, wordt de toegang geweigerd. Zo worden aanvallen van buitenaf tegengehouden.

PC & Server beveiliging

Ook onze PC’s en servers dienen beveiligd te worden. Bij CC@PS adviseren we steeds de beste beveiliging voor uw onderneming. Onze oplossingen gaan verder dan de standaard antivirus. Zo bieden wij ook extra DNS level beveiliging aan voor uw werknemers die thuis of vanop verplaatsing werken.

Mailbox beveiliging

Wij zorgen ook voor beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen die verborgen zijn in uw e-mailbijlagen en koppelingen. Zo krijgt u de beschikking over vooruitstrevende verdedigingsmethoden tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malwarepogingen.

Multi-factor authenticatie

Door multi-factor authenticatie of tweestap verificatie voorzien we een extra beveiliginslaag toe op je account. Zo kunnen hackers niets doen met enkel je gebruikersnaam/account en wachtwoord.
ze hebben steeds je GSM, Token,… nodig om toegang te krijgen tot je account.