Security

Firewall

Een firewall is essentieel in een bedrijfsomgeving omdat het fungeert als een krachtige digitale poortwachter die het netwerk beschermt tegen cyberbedreigingen. Door ongeautoriseerde toegang te blokkeren, voorkomt een firewall dat hackers en kwaadwillende software het bedrijfsnetwerk binnendringen en gevoelige gegevens stelen of beschadigen. Hierdoor blijven bedrijfskritische informatie, klantgegevens en intellectueel eigendom veilig. Met een firewall kunnen bedrijven ook het internetverkeer monitoren en beperken, wat de productiviteit bevordert en de kans op datalekken minimaliseert. Kortom, een firewall is een onmisbaar onderdeel van een robuuste cybersecurity-infrastructuur.

PC & Server beveiliging

Ook onze PC’s en servers dienen beveiligd te worden. Bij CC@PS adviseren we steeds de beste beveiliging voor uw onderneming. Onze oplossingen gaan verder dan de standaard antivirus. Zo bieden wij ook extra DNS level beveiliging aan voor uw werknemers die thuis of vanop verplaatsing werken.

mailbox beveiliging

Mailbox beveiliging

Wij zorgen ook voor beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen die verborgen zijn in uw e-mailbijlagen en koppelingen. Zo krijgt u de beschikking over vooruitstrevende verdedigingsmethoden tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malwarepogingen.

Multi-factor authenticatie

Door multi-factor authenticatie of tweestap verificatie voorzien we een extra beveiliginslaag toe op je account. Zo kunnen hackers niets doen met enkel je gebruikersnaam/account en wachtwoord.
ze hebben steeds je GSM, Token,… nodig om toegang te krijgen tot je account.