CC@PS biedt u een compleet assortiment aan software/hardware oplossingen (solutions) die de printer/copiers complementeren. De verschillende oplossingen zorgen voor bijvoorbeeld een intelligente scanflow en/of een document management, waarbij de multifunctionals geïntegreerd worden in uw bedrijfsapplicaties als een ERP of digitaal archief.

Als voorbeeld kunnen al uw inkomende facturen in een doorzoekbare PDF gestructureerd worden ingescand & opgeslagen op uw server of in de cloud. Gedaan met zoeken naar een bepaald serienummer of referentie van een product die u jaren terug eens “ergens” aangekocht heeft…

Scan Solutions

Item Preview

Drivve Image

 • Drivve Image

Drivve Image

Het scannen van meerdere gemengde documenten ging nooit eerder zo snel, zo eenvoudig en zo nauwkeurig. De Scanner Power Tools van Drivve Image voegen een reeks waardevolle functies toe aan uw Sharp-MFP, zoals geavanceerde beeldcorrectie voor hoogwaardige documenten, barcodescheiding, verwijdering en scheiding van lege pagina’s en nog veel meer.

 • Scanner Power Tools: voor sneller, eenvoudiger en slimmer scannen met geavanceerde beeldcorrectie voor beter leesbare kopieën, plus SMTP-e-mail.
 • Optische tekenherkenning (OCR, Optical Character Recognition): een OCR-module met meertalige ondersteuning voor scannen naar bewerkbare en doorzoekbare bestandstypen(PDF, PDF/A e.d. Met Zone OCR kunt u een onbeperkt aantal zones binnen een document definiëren. (Optie voor Scanner Power Tools.)
 • Barcodemodule: werkt samen met Scanner Power Tools voor het automatisch herkennen van meer dan 20 barcodetypes die voldoen aan de industriestandaard. (Optie voor Scanner Power Tools.)
 • Database-connector: voor een geïntegreerde verbinding tussen de MFP en de database van uw bedrijf, plus eenvoudig scannen direct naar elke netwerkbestemming.
 • Exchange | Fax-connector: gekoppeld aan Microsoft® Exchange en faxservers voor scannen en faxen of scannen en e-mailen. In één keer alle contactpersonen in uw adresboek bij de hand, met automatische archivering.
 • SharePoint®-connector: biedt u een eenvoudige, krachtige en veelzijdige manier om documenten direct vanaf uw MFP te scannen naar Microsoft® SharePoint®-services.

Item Preview

Sharpdesk

 • Sharpdesk

Sharpdesk

Sharpdesk ™ helpt u orde te scheppen in al die afgedrukte documenten die maar op uw bureau blijven liggen. Middels een persoonlijke management systeem voor gescande afbeeldingen en elektronische gegevens helpt Sharpdesk u uw documenten op een gestructureerde wijze op te slaan en eenvoudig op een later tijdstip weer terug te vinden. Het terug vinden van een document was nog nooit zo eenvoudig. Middels Sharpdesk kunt u uw gescande documenten en digitale documenten opslaan, bekijken, voorzien van op- en aanmerkingen, sorteren, samenvoegen en doorzoeken. En omdat alles op een plek, netjes opgeslagen in een directory en met een muisklik beschikbaar is, zal uw persoonlijke productiviteit naar een hoger niveau gebracht worden 

 • Eén centrale plek voor het verwerken van documenten op de werkplek
 • Efficiënt documenten opslaan en terugvinden
 • SharpDesk Composer voor het eenvoudig samenvoegen van documenten uit verschillende bestandsformaten
 • Direct documenten verplaatsen door middel van het Drag & Drop principe
 • Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden
 • Intuitive weergave op het bureaublad door middel van miniatuurweergaven
 • Tools voor het papierloos corrigeren van documenten
 • Tekstherkenning (OCR) zet documenten om in bewerkbare gegevens 

Item Preview

Sharpdesk Mobile

 • Sharpdesk Mobile

Sharpdesk Mobile

Met Sharpdesk Mobile kunt u probleemloos printen, vereenvoudigd scannen en naadloos samenwerken met andere App's op uw smartphone en/ of tablet.

Gewoon verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk, selecteer u een document, bekijk een voorbeeld en u kunt rechtstreeks afdrukken op een Sharp MFP vanaf een ondersteund mobiel apparaat.
Papieren documenten kunnen net zo gemakkelijk worden gescand als PDF bestand. U scant een document vanaf een Sharp MFP rechtstreeks naar uw mobiele apparaat.

Klik op onderstaande banner voor meer informatie en ontdek hoe eenvoudig u kunt printen vanaf en scannen naar uw mobiele device.

 • Mobiele print & scan App voor iPhone, iPad, Android-apparaten en Windows apparaten
 • Makkelijk en snel bestanden afdrukken vanaf direct vanaf mobiele apparaten
 • Eenvoudig scannen van bestanden vanaf Sharp MFP's en deze direct op te slaan op uw mobiele apparaten
 • Delen van gescande documenten met andere mobiele applicaties
 • Gratis te downloaden uit de Apple App Stor, Google Play en Windows Store

Item Preview

Sharp Cloud Portal Office

 • Sharp Cloud Portal Office

Sharp Cloud Portal Office

Wat zou u ervan vinden als al uw medewerkers direct toegang hebben tot elk stukje informatie dat ze nodig hebben, ongeachte waar ze zijn?

Dit is mogelijk met Sharp Cloud Portal Office.

U kunt nu al uw digitale bestanden - Word-documenten, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, video´s, alles wat u maar wilt - in ‘de Cloud’ opslaan, delen en opvragen. En dat is nog maar het begin.

Ultieme flexibiliteit

Met de Cloud-dienst van Sharp kunt u werken zoals u wilt. Elk geabonneerde gebruiker (u kunt zoveel abonnementen aanschaffen als u wilt) kan alles creëren, openen, controleren en delen, rechtstreeks van een MFP, smartphone, tablet, laptop, pc – of zelfs vanaf een interactief BIG PAD-whiteboard.

Cloud Portal Office is uiterst veelzijdig, sterk schaalbaar en bijzonder veilig.

Cloud Portal Office is een virtuele informatieomgeving die alle medewerkers in uw organisatie samenbrengt, of ze nu aan een bureau werken of onderweg zijn. En dat voor elk platform en altijd.

Beheer & Accounting Solutions

Meer dan enige ander apparaat bij het kantoor vereisen printers, kopieerapparaten en multifunctionele apparaten constante aandacht, al is het alleen om toner en papier bij te vullen. In geval van niet functioneren van deze belangrijke hulpmiddelen, zijn direct tientallen werknemers getroffen en de algehele productiviteit wordt hierdoor aanzienlijk verminderd. Daarom Sharp ontwikkelde software tools die het beheren en controleren van de apparatuur vereenvoudigt en daarmee de totale kosten verlaagt en de productiviteit verhoogt

Item Preview

Email status and Alarm

 • Email status and Alarm

Email status and Alarm

Deze nuttige functie vermindert de downtime. De Sharp MFP kan een automatische e-mail versturen naar een individuele gebruiker, of juist afdeling, wanneer interventie binnen een bepaalde periode gewenst is. Hierbij kunt u denken aan een melding wanneer het papier of de toner in de MFP bijna op is, of een melding wanneer een papierstoring zich voordoet.
Dit biedt de organisatie de kans onmiddellijk actie te ondernemen alvorens de storing effect heeft op de productiviteit. Zo kan iedereen optimaal gebruik maken van de systemen.

Deze nuttige functie vermindert de downtime. De Sharp MFP kan een automatische e-mail versturen naar een individuele gebruiker, of juist afdeling, wanneer interventie binnen een bepaalde periode gewenst is. Hierbij kunt u denken aan een melding wanneer het papier of de toner in de MFP bijna op is, of een melding wanneer een papierstoring zich voordoet.
Dit biedt de organisatie de kans onmiddellijk actie te ondernemen alvorens de storing effect heeft op de productiviteit. Zo kan iedereen optimaal gebruik maken van de systemen.

 • E-mail alarm geeft vroegtijdige informatie over potentiële toekomstige storingen.
 • Omvangrijke diagnose informatie per Email voor efficiënte en snelle service ondersteuning
 • Tellerstandinformatie verzenden per Email voor afrekenen service contracten
 • Automatisch Email berichten verzenden voor planning van onderhoudsbeurten

Item Preview

Printer Status Monitor

 • Printer Status Monitor

Printer Status Monitor

Met de printer monitering software van Sharp kunt u de status van een printer vanaf uw werkplek, bijvoorbeeld voor het starten van een afdruktaak, raadplegen om te zien of het apparaat bijvoorbeeld voldoende papier en toner bevat. Ook de printer-status-monitor van Sharp biedt u een eenvoudige grafische interface met pictogrammen die u vertellen wanneer een afdruktaak voltooid is en kan worden opgehaald bij de MFP. Ook wanneer de Sharp MFP niet beschikbaar door bijvoorbeeld een storing zal de Printer-status-monitor u hiervan op de hoogte brengen. 

 • Realtime controle van de status van de MFP
 • Controleert de status van de MFP vanaf uw werkplek
 • Controleert de status van de printopdracht vanaf uw werkplek
 • Informeert de gebruiker wanneer de opdracht voltooid is

Item Preview

Printer Administration Utility

 • Printer Administration Utility

Printer Administration Utility

De Printer Administration Utility(PAU)van Sharp geeft u een gedetailleerd overzicht van al uw gekoppelde netwerkprinters en multifunctionele producten op uw PC via een webbrowser. In één oogopslag heeft u controle over de status en werking van deze apparaten. Sharp PAU draait op uw server en elk werkstation op uw netwerk kan worden benaderd via een standaard webbrowser. Dit betekent dat deze web-gebaseerde software slechts éénmaal geïnstalleerd hoeft te worden, en uw apparaten zijn vanaf elke locatie op het netwerk te configureren en te beheren.

Of het nu gaat om foutmeldingen, oplossen van problemen,onderhoud,planning, installatie,configuratie.Sharp PAU vereenvoudigt alles.Met deze tool kunnen problemen snel gesignaleerd en opgelost worden. Dit vermindert het aantal meldingen naar IT-beheer of de service dienst.

 • Controle van netwrekprinters en multifunctionals via een webbrowser
 • Status informatie in één oogopslag
 • Eenvoudige verspreiding en installatie van printer drivers
 • Configuratie van één of meerdere MFP's op afstand

Item Preview

Job Accounting Plus Software

 • Job Accounting Plus Software

Job Accounting Plus Software

Onze Job Accounting Plus Software (MX-SW312) biedt u alle voordelen van de basisversie (MX-SW311) met als toegevoegde waarde het uitgesteld en beveiligd kunnen afdrukken van vertrouwelijke documenten. Overal, altijd en beveiligd kunnen afdrukken op een willekeurige MFP in uw netwerk.

Om de kosten met betrekking tot uw MFP(‘s) te beheren, begint uw met het uitdelen van een persoonlijk account per gebruiker. Per gebruiker kunt u vervolgens individueel bepalen van welke functies zij gebruik mogen maken (bijv. afdrukken in kleur) en tegoed toekennen aan elk gebruikersaccount. Zo eenvoudig is het.
Iedereen kan inloggen op de MFP, maar deze reageert alleen indien de gebruiker autorisatie en voldoende tegoed heeft voor de opdracht. Natuurlijk, kunnen deze tegoeden handmatig of automatisch worden opgewaardeerd. Vanaf nu zullen uw medewerkers meer na gaan denken over wat ze verbruiken (of verspillen). Wat biedt deze software u nog meer, u kunt alle afdrukken en opdrachten traceren en registreren en bijvoorbeeld over een bepaalde tijdsperiode gedetailleerde rapportages bekijken of deze gegevens exporteren naar een spreadsheet.

De Job Accounting Plus Software maakt voor altijd een einde aan wachtrijen bij de MFP. Het werkt heel eenvoudig. Uw printopdrachten worden op een beveiligde netwerk server vastgehouden, totdat u ze nodig heeft. Wanneer het u uitkomt, loopt u naar de betreffende MFP en logt in om uw opdrachten af te drukken. Daarnaast is het ook nog eens veel veiliger, want vertrouwelijke documenten blijven niet onbeheerd en voor iedereen inzichtelijk op de uitvoer van de MFP liggen. En daarbij is het veel makkelijker, omdat u uw printopdrachten op elke willekeurige MFP in uw netwerk kunt afdrukken.
Gebruikers kunnen hun dagelijkse kantoortaken stroomlijnen door gebruik te maken van de ”Single Sign On"-compatible Sharp OSA (Open Systeem Architectuur) applicaties, die ook geïnstalleerd zijn, zonder de noodzaak om steeds opnieuw in te loggen of terug te moeten naar hun werkplek

 • Overal, altijd en beveiligd afdrukken in combinatie met het registreren van alle gemaakte afdrukken.
 • Traceren, vastleggen en analyseren van alle afdrukken en deze inzichtelijk maken via gedetailleerde rapporten
 • Kostenbesparend door het verminderen van papiergebruik en foutieve afdrukken
 • Verlaag kosten door controle in te stellen op wie toegang heeft tot welke MFPs en welke functies zij kunnen gebruiken
 • Gebruiksstatistieken helpen te bepalen om de juiste MFP op de juiste plaats in te zetten.
 • Maak kosten inzichtelijk door gebruik te maken van 'Gebruikersaccounts' en doorbelasting van gebruik.
 • Limiteer de uitgaven door het instellen van gebruikslimieten per gebruiker
 • Beveiligd afdrukken via gebruikersauthenticatie betekent dat vertrouwelijke documenten niet onbeheerd op de MFP komen te liggen

Close